Een pvc vloer Dalfsen is enorm populair. Dat is niet zo vreemd. De vloer heeft namelijk enorm veel voordelen. Het hebben van een PVC vloer in huis is dan wel een flinke investering, maar als je er eenmaal één in huis hebt liggen, wil je nooit meer een andere vloer hebben. De vloer is namelijk snel en makkelijk schoon te maken en schoon te houden, is kras- en slijtvast en het heeft geen onderhoud nodig. Als de vloer eenmaal in huis ligt, hoef je er niets meer aan te doen. Er zijn een aantal verschillende soorten PVC vloeren. Wil je weten welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Extra breed

Een van de soorten PVC vloeren die er zijn is de extra brede variant. Door gebruik te maken van de extra brede variant straalt de ruimte meer rust uit. Je hebt immers minder last van de groeven van de planken. De extra brede PVC vloer is daarnaast ook geschikt voor grote ruimtes. Door gebruik te maken van de extra brede plank komt de ruimte meer in proportie. Wil je wel graag gebruik maken van een extra brede plank, maar hou je niet van een PVC vloer? Dan kun je ook kiezen voor laminaat Dalfsen.

Visgraat

Een van de leukste motieven voor een PVC vloer zijn de visgraat vloer. Bij een visgraat vloer worden de planken in een punt gelegd. De bovenkant van de planken overlappen elkaar. Hierdoor krijgt de vloer geen echte punt. Het is een prachtige vloer die de ruimte een luxe uitstraling geeft.