We hebben 15 jaar een mooie eettafel gehad maar het werd tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe. Dus gingen mijn man en ik op zoek naar eettafels in Twente. Gewoon een mooie eettafel waar minimaal 6 personen aan kunnen zitten en die gewoon praktisch is, dat zochten we. Op onze zoektocht naar eettafels in Twente kwamen we uit op de site hetambacht-losser.nl, een mooie site die mooie meubels, waaronder eettafels in Twente verkoopt. Ze verkopen naast de eettafels in Twente ook kasten, eetkamerstoelen, zitmeubelen en badkamers, Ze maken de meubels zelf in hun eigen meubelmakerij en dat trok ons wel aan want dan heb je gewoon een uniek meubel in huis staan die weinig andere bezitten. U kunt het bedrijf mailen en bellen, en ze zijn ook nog eens op diverse social media sites te vinden. U kunt foto’s op de site bewonderen van hun creaties. Heel mooi!

Ook op zoek naar eettafels in Twente?

Kijk dan eens op deze site, het is een leuke site met mooie meubelen die sterk zijn en uniek. Het is leuk dat ze een eigen meubelmakerij hebben vonden wij en we zijn dan ook erg blij met onze eettafel. Hij ziet er prachtig uit in onze eetkamer en we kunnen er lekker aan zitten eten! Super vriendelijke mensen en nette levering, wat wilt u nog meer?!

Interesse in de meubels van dit bedrijf?

Ga dan eens naar hun site, want:

  • Ze maken meubels in hun eigen meubelmakerij
  • Ze bieden diverse soorten meubels aan
  • U kunt ze bellen, mailen en vinden op social media

Ga zelf eens kijken of er wat voor u tussen zit, het zal u niet tegen vallen. Wij gaan zeker een keer terug als we weer een meubelstuk nodig hebben, we zijn dus zeer tevreden klanten en willen er iedereen heel graag meer over vertellen, ga eens kijken!