Graag wil mijn complimenten over, WindowDeco achter laten op mijn site. Samen met mijn vriendin heb ik een lange tijd nagedacht wat wij het beste konden doen met de ramen in de woonkamer, Wij houden van veel licht in ons huis, echter hebben wij het probleem dat iedereen die langsloopt, zo bij ons naar binnen kan kijken. Dit vinden wij soms wel eens storend en daarom is het zo dat gordijnen niet de oplossing bied maar wel glasfolie. Maar waar vind je glasfolie dat er ook nog eens professioneel uitziet gaf ik meteen al als opmerking. Want je kunt verschillende soorten folie kopen maar dit vind je nooit in de juiste maat. En dus zijn wij eens op internet gaan kijken en al snel kwamen wij op deze site. 

 

Het resultaat is erg mooi geworden en precies wat wij wilde bereiken

Het enige waar ik tegen op zag, was het bevestigen. Maar toen ik eerst het filmpje zag op deze site en dit exact zo heb weten na te doen, zat de folie er eigenlijk al heel snel op. Ik kan eigenlijk alleen maar complimenten bedenken omdat ten eerste de levering erg snel in huis was, de folie mooi en netjes is afgesneden en dus direct klaar om op te plakken, en niet te vergeten de goede kwaliteit. Ik heb natuurlijk niet in één keer het folie er goed opgekregen, maar dan kun je moeiteloos het folie er af halen en opnieuw bevestigen zonder het folie te beschadigen.