100Mijn eerste bericht! Erg leuk om dit blog begonnen te zijn en jullie eens in de zoveel tijd van allerhande tips en andere informatie te kunnen voorzien. Dat is ook wat ik leuk vind, de kennis die ik inmiddels heb vergaard door te kunnen geven aan de lezer. Je zult altijd zien dat er één iemand bij zit die iets aan mijn adviezen heeft en er iets mee kan – en dan is het op zichzelf alweer een heel goede daad geweest natuurlijk!

Een enorme metamorfose met deze nieuwe garagedeuren

96Als eerste zou ik graag het bedrijf Different Doors willen bespreken, dat op het web te vinden is op http://differentdoors.nl/openslaande-garagedeuren/. Mocht je net aan je garage gaan bouwen of deze willen verbouwen namelijk, dan zou je hier nog wel het een en ander aan kunnen hebben! Mijn buren hebben onlangs een grondige verbouwing aan hun garage ondergaan en ik mocht enkele kiekjes maken, die ik hier in dit bericht ook deel overigens. Het is leuk vanaf de zijlijn te hebben kunnen zien wat een proces hier heeft plaatsgevonden, want waren de voorgaande deuren echt aan het einde van hun latijn, dan vormen de openslaande garagedeuren die er nu in zitten een nóg groter contrast. 103Want wát een metamorfose heeft er plaatsgevonden! De openslaande garagedeuren zijn enorm praktisch, want ze werken goed en zijn vervaardigd van de nieuwste materialen. Ze zijn volkomen geweerd tegen inbrekers en volgens de nieuwste inzichten en normen geïsoleerd. Kortom: een echte aanrader!