logo_header (1)

Zoals mijn lezers inmiddels weten, stel ik hoge eisen aan het sanitair. Sanitair koop ik dan ook het liefste bij een toonaangevende partij. Daarom ben ik terecht gekomen bij Sanitair online Wastafel. Ik ben niet alleen op zoek naar een wastafel waar ik jarenlang plezier van heb, maar ook een die uitstraling heeft. Bekijk eens de afbeelding hieronder. Wat is jullie mening hierover?

Wastafel_-_fonteinset

Naast de wastafel heb ik ook nog een andere wastafel voor jullie uitgezet, zie hieronder.

Wastafel_-_fonteintje

Wist je trouwens dat Sanitair Online haar sanitair voor een scherpe prijs aanbied? En dat ze alle A-merken in huis hebben? Wat wastafels betreft bieden ze merken als ABU, Keramag, maar ook Viega. Maar, dit is slechts een greep uit hun assortiment qua merken. Ze bieden nog veel meer merken, zoals Viega, Plieger en Laufen. Daarnaast bieden ze ook 100% fabrieksgarantie zodat je altijd gegarandeerd bent van een goede afloop.

Uitgebreid aanbod vind je bij Sanitair Online

Sanitair Online is niet alleen een grote aanbieder qua prijs en garantie, maar ze bieden ook nog eens een uitgebreid assortiment aan sanitair. Zo bieden ze naast wastafels, ook baden en douches. Verder bieden ze ook toiletten, kranen en douchesystemen. Veelal ga je nadat je een item aan sanitair in je badkamer hebt geïnstalleerd verder met het aanschaffen en installeren van ander sanitair. Op deze manier is Sanitair Online dan ook de ideale partner in sanitair voor mensen die hun badkamer eens goed willen aanpakken. Ik ga binnenkort eens een bezoek brengen aan hun showroom bij mij in de buurt.