Het uitzoeken van een nieuwe vloer is een enorm leuke, maar ook enorm moeilijke klus. De meeste huishoudens kunnen maandenlang zoeken naar een nieuwe vloer. Er zijn immers enorm veel verschillende type vloeren op de markt. Waar je eerder alleen tegels of hout kon kiezen, zijn daar nu vinyl, pvc, laminaat en gietvloeren bij gekomen. Het is moeilijk om daar een keuze uit te maken. Vooral voor een ruimte als de badkamer. Wil je weten wat de beste vloer voor de badkamer is? Lees dan snel verder!

Pvc

Een van de beste vloeren om in de badkamer te leggen is de pvc laminaat . Een vloer in de badkamer moet namelijk goed tegen vocht en water kunnen. Het is natuurlijk gebruikelijk dat er na het douchen water op de vloer ligt. Je stapt toch op een moment uit de douche en de kans is dan groot dat er nog water op de grond ligt. Je hebt dus een vloer nodig dat tegen water kan en geen vlekken of kringen krijgt of zelfs gaat vervormen. Een plak pvc vloer past uitstekend in dat plaatje en is dus geschikt om in de badkamer te leggen!

Tegels

Een andere vloer dat perfect in de badkamer past zijn natuurlijk tegels. Tegels zijn al jarenlang favoriet in iedere badkamer. Het is een ideale plaats om tegels in te leggen. De tegels kunnen namelijk enorm goed tegen vocht en zijn daarnaast ook nog eens makkelijk schoon te maken. Het is dus een goed idee om tegels in de badkamer neer te leggen!