Onze vloer was zo versleten dat wij bijna geen bezoek meer bij ons thuis durfden te ontvangen omdat wij ons schaamden voor wat wij onze gasten moesten laten zien. Wij hebben daarom onlangs besloten dat het tijd was voor een grondige renovatie van onze woning en wij hebben toen ook meteen plannen gemaakt om de vloer aan te pakken. Wij hebben ook van de buren te horen gekregen dat zij het fijn zouden vinden wanneer wij de vloer wat stiller konden maken want wanneer wij over het laminaat liepen, dan leek het voor de buren alsof wij door de vloer zouden komen. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij een goede vloer konden aanleggen en wij hebben gemerkt dat het geheim van een goede vloer schuilt in de ondervloer. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij moesten zijn om een goede ondervloer te kopen en het antwoord was dat wij moesten gaan zoeken naar een timbersound ondervloer. Wij hebben toen gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een timbersound ondervloer wilden kopen waar wij goed mee uit de voeten konden. WIj hadden onze laminaatvloer al besteld, dus het zou ook handig zijn dat wij onze timbersound ondervloer snel konden krijgen. Wij zijn daarom gaan zoeken naar mogelijkheden om een aanbieder te vinden die ons kon helpen aan een goede timbersound ondervloer en wij hebben daarom voornamelijk online gezocht naar een goede leverancier. Wij kwamen op een bepaald moment terecht op de site voordeelvloeren.nl. Deze site is wat je hoopt te vinden wanneer je graag een goede vloer wilt kopen. Wij hebben gezien dat deze mensen heel veel mogelijkheden te bieden hebben en dat de prijzen van deze vloeren ook heel redelijk zijn. Wij zijn daarom gelijk gaan rekenen en wij hebben gemerkt dat je voor een heel goede prijs door deze mensen geholpen kunt worden. Genoeg reden om dus niet langer terughoudend te zijn, maar om gelijk een order te gaan plaatsen. Wij wilden namelijk graag zorgen dat wij onze nieuwe vloer snel konden leggen.

Deze timbersound ondervloer is isolerend en geluiddempend

Wij hebben de timbersound ondervloer inmiddels ontvangen en wij hebben hem ook reeds gelegd. Ik ben daarom blij dat ik voor deze vloer gegaan ben want nu heb ik zelf ervaren dat deze vloer voor demping zorgt en dat de warmte beter vastgehouden wordt, ook wanneer je met vloerverwarming gaat werken. Ik ben daarom heel blij dat wij hier zijn gaan kijken want ik denk niet dat wij op een andere site net zo voordelig een timbersound ondervloer hadden kunnen kopen.

Wilt u ook aan de slag?


Mocht u ook toe zijn aan een nieuwe vloer, dan raad ik u sterk aan om:

  • Even naar de site voordeelvloeren.nl te surfen
  • Te bekijken wat u hier aan materialen kunt kopen
  • Uw bestelling hier door te geven zodat u snel kunt beginnen met uw klus

Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u nodig heeft. Wij hebben in ieder geval een goed vloer kunnen aanleggen met een heel goede timbersound ondervloer.