Ik wilde voor in mij nieuwe aanbouw van mijn huis een mooi teak meubel aanschaffen. ik had al in verschillende reguliere woonwinkels en meubelzaken gekeken maar er was niets naar mijn smaak bij. Omdat ik toch wel enigszins haast had met het inrichten van de aanbouw had ik het hier uitgebreid met een vriendin over. Ze vertelde toen dat ze voor mij de ultieme tip had. Ze pakte haar laptop en liet mij toen de website van https://teakhuis.nl zien. Mijn vriendin had hier zeer goede ervaringen mee en hier al een paar keer aankopen gedaan. Toch twijfelde ik nog wel een beetje en ik besloot om eens in de showroom te gaan kijken.

Meubels op maat laten maken

Wat een uitstekend advies had mijn vriendin gegeven. ik werd hele vriendelijk ontvangen en te woord gestaan in de showroom. Een enorm keuze in meubels en ook het teakmeubel wat ik zocht hadden ze staan en ook nog eens voor een heel voordelige prijs. Natuurlijk keek ik nog wat rond in de showroom en ontdekte dat ze er ook teakmeubels op maat maakte. Omdat ik zo tevreden was over de goede service en de kwaliteit van het teakmeubel ben ik later nog teruggegaan om nog een kast op maat te laten maken. Ook dat kan je met een gerust hart aan deze firma over laten. De kast is echt prachtig geworden Echt een top ervaring.