Via superwoonwinkel.nl kun je voor elke gelegenheid slagen. Het is kerstmis. Eerste kerstdag. In de hoek staan een prachtig versierde kerstboom. Buiten is het koud en binnen zit een familie aan tafel. Het is gezellig, iedereen is aanwezig. De cadeaus zijn net uitgepakt en er wordt gelachen. Maar nu is het tijd voor het diner. Mam en pap zijn lang bezig geweest met de voorbereidingen en hebben zojuist een heerlijke maaltijd op tafel gezet. Dochterlief schenkt iedereen nog wat te drinken in. Wat wil je nog meer?

Zijn het de mensen die de aankleding zo warm maken? Geeft het eten op de piekfijn gedekte tafel geen rijke aankleding? Kijk maar eens goed. Wat zie je nog meer? De kandelaar in het midden met maar liefst vijftien kaarsjes. Het opgepoetste zilveren bestek.  De prachtige borden die al twintig jaar oud zijn en tweemaal per jaar tevoorschijn worden getoverd. En dan de servetten met hun schattige opdruk. Helemaal af met de charmante servetringen erom heen. Maar het mooiste van dit jaar, echt het mooiste, is het betoverende tafellaken. Prachtig wit, gekant met een witte bloem als patroon.

Er zit voor iedereen wat bij

Ik hoor je denken, wit? Dat kan nooit goed gaan met zoveel mensen en al dat eten. Op www.superwoonwinkel.nl verkoopt men witte tafelkleden, die met gemak schoon te maken zijn. Is dat geen uitkomst? Bekijk op de website het enorme assortiment. Je vindt er verschillende soorten en mogelijkheden waar je hartstikke blij van wordt. Veel verschil in kleur, maat en vorm. Effen of met een opdruk. Past het net niet helemaal? Laat het dan op maat maken. Tafelbekleding voor welke gelegenheid dan ook. Voor een feestdag om nooit te vergeten.