Huis-bouwen

Marcel van Hooijdonk heeft een ware passie voor vastgoed. Gaat het bij anderen puur om het maken van winst op huizen, hij wil ervoor zorgen dat de huurders van zijn panden er een fijne plek vinden om te wonen. Dat vraagt soms flinke investeringen die hij er graag voor over heeft. Marcel van Hooijdonk koopt bij voorkeur oude panden op om deze volledig te renoveren om er een moderne woning van te maken. Dit geldt zowel voor woonhuizen als voormalige bedrijfspanden.

Marcel van Hooijdonk wil bijdragen aan het oplossen van de woningnood

In veel delen van Nederland, vooral in de Randstad, is een groot tekort aan woningen. Er wordt wel gebouwd, maar dat gaat niet heel erg hard. Daarom wil Marcel van Hooijdonk als vastgoedhandelaar graag zijn steentje bijdragen. Hij heeft de afgelopen jaren al de nodige panden opgekocht in verschillende steden in Nederland. Deze worden grondig gerenoveerd en vervolgens verhuurd. Niet alleen studenten profiteren hiervan, maar ook jonge gezinnen en hardwerkende mensen met een middeninkomen die maar moeilijk aan een betaalbaar huis kunnen komen.

Ieder pand is een uitdaging

Voor Marcel van Hooijdonk is ieder pand een uitdaging. Hij ziet mogelijkheden in oude bedrijfspanden die al jaren leeg staan en in woningen die na een flinke opknapbeurt weer een fijn thuis kunnen bieden voor een gezin of een alleenstaande. Daarom wil Marcel van Hooijdonk zijn passie voor vastgoed graag met iedereen delen. Hij wil ervoor zorgen dat iedereen een betaalbaar huis kan vinden, ook de mensen die geen hogere managementfunctie hebben.