Penantafdekkers zegt je na alle waarschijnlijkheid niet heel veel, en dat is ook te begrijpen. Penantafdekkers heette vroeger betonnen paalmutsen. Misschien gaat er nu wel een lampje branden!

Penantafdekkers zijn gemetselde paalmutsen mooi afgewerkt in verschillende vormen. Het zorgt voor een mooie afwerking van je bouwwerk en biedt bescherming aan je beton. De penantafdekkers zijn gemaakt van prefab beton, daarom bestendig tegen alle weersinvloeden van buitenaf. Regen, wind of zand alles kan het prefab beton weerhouden. Daarom is het een zeer verstandige keus om de penantafdekkers aan te schaffen voor bescherming van je beton. 

Op www.betongoed.nl vind je alles over de pentantafdekkers of paalmutsen. Bestel de juiste paalmuts voor je bouwwerk en binnen een paar werkdagen liggen ze bij jou in huis.

Penantafdekkers bieden veilig voor je beton en bouwwerk

Pentantafdekkers zijn er dus op gemaakt om je beton te beschermen. Maar nu hoor ik je denken dat beton vaak zo sterk is dat het oneindig mee gaat. dat klopt ook! Alleen bij betonnen stukken is de bovenkant op en daar kan bijvoorbeeld regen invallen. De paalmutsen plaats je dus op de bovenste laag beton beschermt al het beton onder die laag. Daarbij is beton erg sterk en scherp materiaal. Als je bijvoorbeeld een laag muurtje aan het maken bent in de tuin en iemand gaat er op zitten zonder de paalmutsen kan het erg pijn doen aan je lichaam. Of een kind wilt erop klimmen en raakt met zijn of haar vingertjes scherpe randen aan, dat wil je niet hebben. De penantafdekkers zijn glad en veilig om aan te raken, je kan vormen kiezen die erg mooi zijn of vormen waar je goed op kan zitten. Het is dus dubbele winst. 

De vormen en kleuren maken je bouwwerk in je eigen stijl

Door de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende kleuren en vormen kan je je bouwwerk in je eigen stijl afwerken. Ben je fan van donkere kleuren met puntige vormen dan kies je natuurlijk voor de afdekkers in antraciet of grijs in een dakvorm. Het match dan helemaal met de rest van de tuin, of juist niet. Die keuze is helemaal aan jou.