HighLight verlichting is dé leverancier van een ruime en uitgebreide collectie armaturen voor de Nederlandse lampen markt. Highlight lampen staan bekend om haar kwaliteit en de redelijke prijs die je betaalt.  De lampen zijn voornamelijk voorzien van led en zijn in de meeste gevallen modern. De led heeft een warme licht kleur dat zeer weinig energie gebruikt. Daarnaast is het grootste gedeelte van de Highlight lampen collectie dimbaar.

Wist je dat Lampenhuis beschikt over een prachtige Highlight collectie. Hierbij kun je denken aan tafellampen met een unieke look of schitterende hanglamp van modern glas.

Daarnaast hebben ze ook collecties gericht op ruimtes, zoals de badkamer of de woonkamer. Voor in de badkamer kun je gebruik maken van de Highlight spotjes, deze zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit en staal. Ook kun je opbouwspots gebruiken voor aan de muur in de badkamer, en inbouwspotjes voor onder de douche.

Lampenhuis helpt jou bij het creëren van hun ultieme verlichtingsstrategie door effectief gebruik te maken van een verscheidenheid aan verschillende lampen, maar één bepaald licht en type lamp schijnt feller in onze geest. Deze veelgebruikte toevoegingen aan het huis zijn eenvoudig te implementeren en bieden voldoende verlichting wanneer ze in cijfers worden gebruikt, en kunnen een perfect gelaagde sfeer toevoegen aan die kenmerkende kamer waarmee jij graag pronkt. Bij Lampenhuis zijn wij van mening dat Highlight verlichting het verschil kan maken.