In de milieustraat van Waalwijk kun je terecht om alle soorten particulier afval of bedrijfsafval af te leveren. De milieustraat in Waalwijk heeft een weegbrug, zodat je kunt wegen hoeveel afval je hebt, op basis waarvan de kosten vervolgens worden bepaald. Na het afleveren van het afval wordt het afval op milieuvriendelijke wijze gerecycled. Voor de openingstijden milieustraat Waalwijk kun je het beste op de website van Maton Groep terecht, want deze zijn niet hetzelfde voor elke dag van de week. 

Diverse afvalstromen

De prijzen voor de milieustraat verschillen per afvalstroom. Het is bijvoorbeeld gratis om papier af te leveren, maar voor andere soorten afvalstromen moet je betalen om het af te leveren en te laten verwerken. Voor de afvalstromen bouw en sloop, hout, gibo/ytong, groen, bedrijfsafval en grond betaal je 25 euro wanneer het afval in totaal onder de zestig kilogram weegt. Weegt het afval meer dan zestig kilogram? Dan betaal je 25 euro en een bijdrage van maximaal dertig cent per kilogram voor de resterende kilogrammen. 

openingstijden milieustraat Waalwijk

Openingstijden milieustraat

Naast bovengenoemde afvalstromen kun je bij de milieustraat Waalwijk ook terecht voor dakleer of asbest afval. Ook voor deze afvalstromen betaal je een vaste prijs per gewichtscategorie. Wil je graag afval naar de milieustraat brengen en ben je benieuwd naar de openingstijden milieustraat Waalwijk? Kijk dan vooral op de website van Maton Groep.