valdemping

Spelen je kinderen vaak in de tuin dan zal je vast wel eens gevallen zijn over vieze schoenen en groene vlekken op de kleding, door gebruik te maken van kunstgras in je tuin ben je hier direct vanaf. Hierdoor is het spelen leuk en ook wanneer het heeft geregend, kunnen je kinderen weer snel spelen op het gras. Met valdemping kunstgras hoef je niet bang te zijn dat kinderen zich bezeren, dit gras is uitstekend geschikt om te leggen wanneer je speeltoestellen in de tuin hebt.

valdemping

Altijd een prachtig gazon

Waar kinderen veel spelen in de tuin, zullen in de loop van de tijd kale plekken ontstaan. Dit is zeker het geval als het gras nog niet helemaal droog is na een regenbui, stukken grond kunnen dan blijven beschadigd blijven en moet je het gazon weer opnieuw inzaaien. Met kunstgras heb je hier geen last van, maak je gebruik van valdemping gras kunnen de kinderen lekker ravotten zonder zich pijn te doen als ze bijvoorbeeld van de glijbaan af gaan of van een hoogte af vallen.

Kies de lengte van de spriet

Bij valdemping kunstgras kun je zelf de lengte kiezen van de sprieten, waar de een wat langer gras mooi vindt houdt de ander van een strak en kort gazon. Over het algemeen is een wat langere spriet in je tuin wel realistischer,  deze zijn ook eenvoudig te borstelen als ze plat worden. Na het borstelen heb je weer een prachtig gazon en kun je er weer een tijd tegenaan. Bij grasengroenkunstgras.nl heb je keuze uit verschillende soorten en lengtes kunstgras, voor iedere tuin is er mooie soort te vinden.