schutting plaatsen

Een tuin is pas helemaal af als je er ook een mooie schutting in hebt staan, naast de afwerking voor je tuin is het ook belangrijk voor je privacy. Wanneer je in de zomer lekker op je strandstoel ligt, wil je niet dat iedereen zo je tuin in kan kijken. Een schutting plaatsen is een goede manier om dit tegen te gaan, gelukkig heb je tegenwoordig een groot aanbod aan materialen en modellen. Op deze manier vind je altijd een mooi passend model in de trend van je tuin.

schutting plaatsen

Voor zowel moderne als klassieke tuinen

Een schutting plaatsen kan in iedere tuin, of je nu een moderne tuin hebt of een klassieke. Voor de moderne tuin zijn er prachtige zwart gebeitste delen in de webshop, maar ook de gewone houtkleuren vind je er natuurlijk. Ben je niet zo handig en wil je zo weinig mogelijk onderhoud plegen aan een schutting, dan is een betonnen schutting het ideale exemplaar voor jou. Zo heb je voor iedereen een mooie schutting die naast dat die mooi is ook zeer duurzaam is.

Mooi afgewerkte profielpalen

Naast de prachtige schuttingdelen die je kunt kopen in de webshop van grasengroenschuttingen.nl, heb je ook profielpalen nodig om de delen aan te bevestigen voor een stabiel geheel. De profielpalen kun je mooi afwerken door er een piramide op te plaatsen, je hebt niet alleen een mooi afgewerkte paal maar deze is ook beter beschermd tegen vocht aan de bovenkant. Door de piramide een andere kleur te beitsen of te schilderen creëer je een mooi effect.