Mooie vloer

Nieuwe woning, nieuwe inrichten en een mooie houten vloer. Dat waren de voornaamste dingen die ik op mijn wensen lijstje had staan. Echter was het uitzoeken van een mooie vloerbedekking best wel lastig. Helemaal wanneer je deze wilt gaan kopen bij Esco Vloeren. Online op hun website zijn er al diverse mooie vloeren te vinden, maar een bezoek naar hun showroom was helemaal geweldig. Hier kan je met eigen ogen zien en met jouw handen voelen hoe bepaalde modellen eruit zien en hoe zij aanvoelen. De houtlook tegels trokken hierbij zeker mijn aandacht. Online zag ik deze ook al voorbij komen en je zag het verschil niet tussen echt hout of niet.

Een houten vloer uitgezocht

Eigenlijk mag ik niet praten over een houten vloer, want dat is niet waar. Het is een houtlook ondergrond geworden. Je kan het verschil niet zien, des te mooier ik het vind. Iedereen die binnen komt denkt dat het gemaakt is van hout, maar ik weet beter.

Voordeel aan dit materiaal is dat het makkelijk schoon te houden is. Bovendien voelt het een stuk warmer aan en ziet er prachtig uit. Het assortiment wat je hier kan vinden is enorm. Het duurde dan ook een poos voordat ik eindelijk mijn keuze had kunnen maken. De verschillende modellen die je hier kan vinden zien er allemaal prachtig uit. De natuurstenen vloeren, de keramische buitentegels en veel meer. Kom een bezoek brengen aan de showroom van Esco Vloeren en verbaas je over het geweldige assortiment.

Mooie grond