Scheer dakkapellen

Onlangs hebben wij een dakkapel binnenkant laten afwerken. Eerder hebben wij deze uitbouw op ons dak laten plaatsen. Dit hebben wij door het bedrijf Scheer Dakkapellen laten doen. Dit bedrijf is de specialist op dit gebied en heeft al meerdere woningen voorzien van deze uitbouw. Omdat wij de ruimte op zolder nodig hadden om hier een kamer van te maken, hebben wij hier een uitbouw op laten zetten. Het schuine dak in deze ruimte zorgde ervoor dat je hier geen fatsoenlijke kamer van kon maken. Het was veel te klein en er was ook weinig licht dat hier naar binnen kon komen. Dit probleem hebben wij opgelost door hier een dakkapel op te laten zetten.

Dakkapel binnenkant bekijken

Door Scheer de dakkapel binnenkant laten aftimmeren

De plannen om een kamer op zolder te gaan maken, hebben wij contact gezocht met het bedrijf Scheer. Dit bedrijf levert dakkapellen uit eigen ontwerp en hierdoor kunnen zij al binnen een halve dag een model plaatsen. Voordeel is dat zij deze hele montage zelf doen en niets hoeven uitbesteden. De kosten worden hierdoor ook een stuk goedkoper.

Dakkapel binnenkant

Inmiddels is onze kamer op zolder klaar en al in gebruik genomen. De afwerking zowel aan de buitenkant, maar zeker ook aan de binnen kant zijn bijzonder mooi gedaan. Het geheel is prachtig en wij zijn hier dan ook erg blij mee. De hele kamer ziet er fraai uit en dat hebben wij mede te danken aan het bedrijf Scheer.