tv meubels

De meeste mensen herkennen het wel, je hebt al niet te veel ruimte in je woonkamer en toch moet je een meubel voor de televisie hebben. Door gebruik van zwevende tv meubels, creëer je meer ruimte in je kamer. Omdat het meubel niet op de grond staat, maar aan de wand hangt is het net of je meer ruimte hebt. De vloer onder het meubel loopt namelijk door. Daar komt bij dat je de woonkamer nog een modernere look geeft, maar ook in een klassiek interieur past het televisiemeubel perfect. 

tv meubels

Maak je woonkamer breder

Er kunnen verschillende redenen zijn om  gebruik te maken van zwevende tv meubels, je kunt het natuurlijk gewoon mooi vinden of wil je dat je kamer breder lijkt? Ook het monteren van verlichting onder het meubel geeft een bijzonder mooi effect, je maakt van je interieur dan een luxe interieur. In combinatie met de wand, waar het meubel aan hangt kun je ook prachtige combinaties maken. Laat je het tv meubel in dezelfde kleur spuiten als de wand, of laat je het meubel eruit springen met een felle kleur. Wat dat betreft zijn er vele mogelijkheden om mee te combineren in je kamer.

Kies het effect wat je wilt bereiken

Met het gebruik van zwevende tv meubels kun je de sfeer maken die jij wenst in je woonkamer, door de indeling ook zelf te kiezen heb je precies wat je wilt. Je bent niet gebonden aan het formaat van 3 meter, ook andere maten zijn mogelijk. Alle meubels worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen, op deze manier heb je een meubel waar je jaren plezier van hebt en wat perfect past tussen je andere meubels. Op tv-meubels.nl kun je zowel zwevende meubels op maat bestellen, maar ook modellen die je op de grond neer kunt zetten.