Badkamer op maat laten maken is mogelijk bij 040 Badkamers. Dit bedrijf heeft bijzonder veel kennis in huis. Het is dan ook zeker mogelijk om dit bedrijf in te schakelen wanneer je van plan bent om te gaan verbouwen. Zij kunnen renoveren, leveren en plaatsen van een mooie doucheruimte. 

Al een tijd lopen wij met het idee om een verbouwing aan onze badkamer te gaan doen. Maar meer dan eraan denken was het er nog niet van gekomen. Het idee om in de rommel te moeten zitten hield mij tegen om dit plan door te zetten.   

Een zeer mooie badkamer op maat laten maken

Via 040 badkamers hebben wij een afspraak gemaakt. Een monteur zal lang komen om te kijken wat de mogelijkheden waren. Want wat wij wilden was geen standaard model. Deze monteur heeft alles bekeken en de nodige maten opgenomen. Ook werd het soort materiaal besproken en de spullen die wij wilden hebben, zoals een bad, douche en wasbakken. Ook de tegels tegen de wand en op de grond kwamen ter sprake. Na dit bezoek waren wij aan het wachten op de offerte. Want wij wilden graag weten wat het ongeveer allemaal ging kosten. 

Inmiddels hebben wij onze nieuwe badkamer al een tijd in gebruik. Bijzonder snel en vakkundig is deze geplaatst door het bovenstaande bedrijf. Het resultaat is geweldig, het ziet er zo mooi uit, dat wij nu al de plannen aan het maken zijn om ook onze keuken door dit bedrijf aan te laten pakken.