Hout behang

Hout is een natuurlijke materiaalsoort, met een zeer klassieke en authentieke uitstraling. Bent u groot fan van dit materiaal en wilt u eigenlijk meer hout in uw stijlvolle interieur zien? Dan kunt u meer houten meubelen en woonaccessoires kopen, maar u kunt ook een stapje verder gaan. Met hout behang op de muur brengt u de natuurlijke materiaalsoort nog beter tot zijn recht in uw inrichting.

Levensecht hout op de muur met hout behang

Hout behang is behang met een houtprint. Plakt u dit behang op de muur, dan lijkt het net of uw wand uit houten planken bestaat. Dit komt omdat het behang een levensechte print heeft. Alleen als u met uw neus op het behang gaat staan, ziet u dat er geen echt hout op de muur zit. Dit maakt het behang absoluut uniek en een heuse eyecatcher voor uw stijlvolle interieur.

Perfect in een landelijk interieur

Behang met houtmotief staat mooi in ieder huis, maar komt het beste tot zijn recht in een landelijk interieur. Dit komt omdat de materiaalsoort hout veel in de landelijke woonstijl gebruikt wordt. Ook als u veel brocante meubels en woonaccessoires in uw huis heeft staan, past dit unieke behang perfect in uw interieur. Brocante en hout passen namelijk erg goed bij elkaar.

Hout behang

Klassiek hout behang

U kunt helemaal zelf kiezen wat voor hout behangpapier u op de muur wil bevestigen. Houdt u van de natuurlijke, klassieke en authentieke uitstraling van hout? Dan raden wij u aan om klassiek hout behang te bestellen. Dit kan behang zijn met een print van brede houtplanken, maar ook met een print van smalle houtplanken. Met dit klassieke behang op de muur, lijkt het net of u een echte houten wand in huis heeft.

Behang met een opdruk

Het is ook mogelijk om behang met een opdruk te kopen. Dit kunnen bijvoorbeeld bloemen zijn. Koopt u een hout behangetje met bloemmotief, dan lijkt het net of u een wand van houten planken heeft en deze heeft verrijkt met een gebloemd behang. Erg bijzonder!