Er kan tegenwoordig worden vastgesteld dat mensen bereid zijn om echt te investeren in een op en top kwalitatief bed. Dat hoeft ook niet te verbazen. We worden elke dag opnieuw geconfronteerd met ongelofelijk veel verplichtingen waaraan we moeten zien te voldoen. Op het eerste zicht lijken deze verplichtingen geen enkel probleem te zijn, maar daar kan verandering in komen op het ogenblik dat je geconfronteerd wordt met een slechte nachtrust. Om dit te voorkomen kijken mensen steeds vaker in de richting van absolute high-end bedden. Eén van de mogelijkheden waar je op dit vlak over beschikt zijn de zogenaamde Hästens bedden. Van deze bedden is onder meer bekend dat ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en dat ze zijn gebaseerd op zomaar even meer dan 166 jaar ervaring. Voldoende redenen dus om deze unieke bedden even in de spotlight te plaatsen!

  1. De belangrijkste kenmerken van Hästens bedden 

Er zijn heel wat verschillende zaken die ervoor zorgen dat de Hästens bedden over een behoorlijk uniek karakter zijn komen te beschikken. Allereerst kan er worden vastgesteld dat deze bedden zijn gebaseerd op een ongelofelijke ervaring en expertise. Het merk Hästens draait dan ook niet voor niets reeds ruim 166 jaar mee op de markt. Deze ervaring en de sublieme kwaliteit die ze keer op keer weet aan de dag te leggen heeft er zelfs voor gezorgd dat het merk hofleverancier is geworden voor het Zweedse koningshuis. Nog een belangrijk voordeel waar je van bent verzekerd wanneer je een beroep doet op de bedden van Hästens heeft te maken met het feit dat ze volledig zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Zo worden de bedden bijvoorbeeld gevuld met allergenenvrij paardenhaar. Ook dit maakt het exclusieve karakter van deze bedden eens temeer duidelijk. 

  1. Altijd gegarandeerd de meest kwalitatieve materialen 

Het gebruik van allergenenvrij paardenhaar als vulling zorg ervoor dat de toon meteen is gezet. Voor Hästens bedden geldt dan ook dat ze over de hele lijn altijd worden vervaardigd met behulp van de beste materialen. Dit merk kiest dan absoluut niet uitsluitend voor het gebruik van paardenhaar. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van het zachtste katoen en van de zuiverste wol en het beste lokale vlas voor wat het vervaardigen van haar matrassen betreft. Voor de frames van de bedden geldt dan weer dat ze worden gemaakt van geselecteerd grenen uit de bossen van Noord-Zweden. De veren worden op hun beurt gemaakt van het uitermate solide Zweeds staal. 

  1. Profiteer over de hele lijn van het beste slaapcomfort 

Het is absoluut niet voor niets dat de Hästens bedden door de jaren heen zijn uitgegroeid tot het absolute neusje van de zalm op vlak van slaapcomfort. Werkelijk over elk detail is grondig nagedacht. Dat kan ook moeilijk anders wanneer je als merk reeds over zo’n lange ervaring en over zo’n uitmuntende expertise beschikt. Bovendien zal je kunnen vaststellen dat je bij de keuze voor een bed van Hästens eveneens kiest voor het inmiddels welbekende iconische blauw-wit ruitjespatroon. Ook dit biedt toch net weer een beetje extra meerwaarde ten opzichte van andere merken. Ben jij ook benieuwd naar het prijskaartje dat je voor al dit moois dient te betalen? Voor een boxspring, matras en topmatras van 180×200 kan je in principe rekenen op een kostprijs startend rond de 6.400 euro.