Als u uw woning gaat verkopen dan is het belangrijk en zelfs verplicht om als verkoper te zorgen voor een geldig energielabel van uw woning. Via de website aanvragen-energielabel.nl kunt u het aanvragen van een energielabel regelen. Via deze site kunt u ook een afspraak maken met een erkend inspecteur. Vanaf 21 juni moet u het aanvragen van een energielabel regelen en om dat in orde te maken moet een erkend inspecteur uw woning bezoeken. En als u dus de verkopende partij bent, bent u verplicht om het aanvragen van een energielabel dus in te maken. Via deze site kunt u een afspraak plannen zodat er een inspecteur kan langskomen op een tijdstip dat voor u aankomt. Ze hebben een landelijk netwerk met wel 300 inspecteurs. Ze doen dagelijks honderden opnames door heel Nederland. De inspecteurs zijn allemaal gediplomeerd en dus kunnen zij u helpen met het aanvragen van een energielabel te regelen. De inspecteurs staan voortdurend onder een kwaliteitscontrole. De opnames en labels worden uitgevoerd volgens de nieuwste normen, richtlijnen, werkwijzes en voorschriften van overheden. Elke opname wordt afgemeld en automatisch geregistreerd bij de instanties, zoals kadasters en overheden. U kunt via de site het aanvragen van een energielabel direct in orde maken dus dat is ook heel erg mooi. Er staan nieuwsberichten op de site, en nog veel meer informatie over dit onderwerp. Er staat zoveel wat u nodig heeft op de site, dat is niet te geloven en echt heel erg handig voor u als verkoper. De kosten van een energielabel staan erop, Er wordt gesproken over het definitieve energielabel en de bouwtechnische keuring en het bouwkundige rapport. Via het email adres kunt u een email sturen als u nog meer vragen heeft over het aanvragen van een energielabel. Het is een fijne site die veel informatie verschaft over dit onderwerp, alles wat u nodig heeft om te doen wat u moet doen voor het verkopen van uw woning.

Het aanvragen van een energielabel, zo moeilijk nog niet

In eerste instantie dacht ik, oh jee, daar gaan we, weer wat ingewikkelds om te regelen, maar dankzij deze website is het heel makkelijk en zo gedaan. Natuurlijk kost het wel tijd maar het is goed te doen en ook vooral zonder stress.

Regelt u uw zaken ook heel goed net als wij?

Dan moet u zeker naar deze website, omdat:

  • Ze alle kennis in huis hebben die u nodig heeft om te regelen wat u moet regelen.
  • Ze makkelijk te bereiken zijn en vriendelijk in hoe ze u te woord zullen staan.
  • Ze weten waar ze het over hebben.

Dus voordat u het vergeet: doe maar uw energielabel regelen voor uw woning voordat u uw woning gaat verkopen. Het is heel belangrijk, en zo gedaan dankzij deze site en de vriendelijke mensen die voor het bedrijf werken. Bekijk daarom de site vandaag nog even zodat u snel een aanvraag kunt starten. U zult zien dat deze mensen u goed kunnen helpen. Wij zijn blij dat wij hier zijn gaan kijken omdat wij hier heel snel onze zaakjes konden regelen. 

Lees meer…