Wat kost een verbouwing nu eigenlijk? Dit is natuurlijk een belangrijke vraag die je jezelf stelt wanneer je wilt gaan verbouwen aan je huis. Omdat mijn vriendin al jaren droomt van een serre aan onze woning, heb ik besloten er iets aan te gaan doen. Eerst ben ik mij eens wat gaan oriënteren op het internet. Al snel kwam ik de informatieve website: verbouwaanvraag.nl tegen. Hier kon ik al snel een prijsindicatie vinden voor onze serre. 

Wat kost een verbouwing

Een snelle aflevering met een verbluffend eindresultaat

Toen ik mijn vriendin vertelde dat het nu maar eens tijd wordt om een serre aan te laten bouwen kreeg ik direct van haar de vraag, wat kost een verbouwing dan? Toen heb ik haar de kosten laten zien die haar ontzettend meevielen en toen hebben wij direct een offerte aangevraagd. Drie weken later stond de graafmachine al voor onze deur en in een week is er een prachtige serre afgeleverd. 

Wat kost een verbouwing

Met de juiste informatie vooraf, valt de stress weg

Nu is het alleen maar genieten van onze extra ruimte en een prachtig uitzicht die wij nu op onze tuin hebben. Wij zijn erg tevreden over de informatie die wij hebben gevonden op de hierboven genoemde website. Tevens hebben wij een zeer goed aannemer in dienst kunnen nemen die zijn vak verstaat. Kortom, wij zijn meer dan tevreden over de hele voorbereiding en afwikkeling van ons project. Neem daarom zelf eens een kijkje op deze website om te zien wat ik bedoel.