Wij hebben onlangs een nieuwe keuken aangeschaft. Dit nadat onze keuken letterlijk uit elkaar viel en hier geen redden meer aan was. Op zich was het wel toe aan een vervanging, maar op dat moment was er gewoonweg geen budget.

5635567438_5884074f91_b-300x248

Uiteindelijk is het noodlot bij ons gevallen waardoor de kastjes van de muur vielen en hier geen houden meer aan was. Wij hebben toen ook gelijk besloten om te gaan kijken naar een nieuwe keuken. Nu dat we deze gevonden hadden moesten we alleen nog een expert zien te vinden die het voor ons kan plaatsen! Het plaatsen van een keuken is best gemakkelijk om te doen, echter heb ik liever dat een expert dit doet aangezien hun weten hoe dat het gebeuren moet.

Door te zoeken op keuken renoveren Amsterdam ben ik dan ook terecht gekomen bij Schulte Onderhoudsbedrijf. Hier werd het dan ook vrijwel meteen duidelijk dat ik hun het beste in kan huren om het zo snel mogelijk te plaatsen. Ook in de kosten scheelt het enorm vergeleken met wat ik elders zou moeten betalen. Ik ben in ieder geval enorm tevreden dankzij de goede zorgen die hun hanteren om onze keuken zo snel mogelijk te plaatsen.