Een hydraulische palenrammer kopen is een goede aankoop. Wat kenmerkend is aan een hydraulische palenrammer is dat het palen gemakkelijk de grond in werkt. Het verschil ten opzichte van andere palenrammers zit hem in de aandrijving. Palenrammers met een compressor voor een klus of palenrammers die op brandstof draaien hebben niet altijd voldoende kracht om deze te dragen, kun je gaan voor de hydraulische palenrammer. Deze kan gekoppeld worden aan een grondverzetmachine waardoor je sneller klaar bent met je werkzaamheden. Je verbruikt weinig energie ten opzichte van een slaghamer, dit maakt het ideaal voor iedereen die slim te werk wil gaan.

Kosten voor een palenrammer

Wat een palenrammer precies kost is sterk afhankelijk van de uitvoering die u wilt gaan verrichten bij diverse paal werkzaamheden. Gemiddeld ligt dit tussen de €1500 – €3000,- m.u.v. de handmatige palenrammer. Het is niet alleen mogelijk om een palenrammer te kopen, het is ook mogelijk om tijdelijk een palenrammer te gaan huren. De prijzen kunnen nogal van elkaar verschillen aangezien het bij een palenrammer gaat of u het vaak wilt gaan gebruiken of juist niet. Als u voor eenmalige werkzaamheden een palenrammer wilt gebruiken dan is het handig om een palenrammer te huren, dit bespaart u dan veel meer kosten. Een palenrammer kopen is natuurlijk handig als u vaak in aanmerking komt voor diverse bouw werkzaamheden ongeacht of het voor persoonlijk gebruik is of niet.

Hoe kies je de juiste palenrammer?

De juiste palenrammer kopen doe je door te kijken over welke afmetingen uw palen beschikken, die u de grond in wilt slaan. Daarnaast is het van belang om te kijken wat voor brandstof er gebruikt wordt, u kunt ook overwegen om palen handmatig de grond in te slaan met een manueel palenrammer. Welk palenrammer u wilt gebruiken is dus sterk afhankelijk van uw werkzaamheden die u wilt gaan uitvoeren. De  ¨FENCE PRO PALENRAMMER¨ beschikt over een krachtige Honda motor, daarnaast kan het toegepast worden op palen met een doorsnede van 60mm. Qua kosten is het handig hoe vaak u een palenrammer wil gebruiken, want als u het niet vaak gebruikt dan kunt u deze palenrammer ook huren.