kunststof kozijnen offerte

Je laat nooit zomaar een bedrijf voor je werken zonder afspraken over de werkzaamheden en de prijzen overeen te komen. Heb je nieuwe kozijnen nodig bijvoorbeeld, dan ga je op zoek naar een aanbieder. Op ’t Hoog is een ramenfabriek en levert graag kozijnen bij je met of zonder montage. Zij heeft een prachtig offertesysteem. Jij vult online je persoonlijke gegevens als je naam en dergelijke in en je geeft aan voor welke kozijnen je op haar website hebt gekozen.

Vervolgens geef je gegevens als de vorm, de verbindingen, de kleur door en eventueel de accessoires die je nodig hebt. Daar gaat een medewerker van genoemde aanbieder mee aan de slag en je krijgt de kunststof kozijnen offerte in je mailbox, een werkdag nadat jij deze hebt aangevraagd.

Kunststof kozijnen offerte bespreken

Je hebt de kunststof kozijnen offerte in je mailbox ontvangen. Eerst bekijk je deze zelf. Zijn er vragen, is er iets onduidelijk of wil je de offerte doorspreken met een medewerker? Dat kan uiteraard, telefonisch of door videobellen. Ben je na het gesprek tevreden dan wordt er een afspraak met je ingepland om de werkzaamheden uit te voeren door een medewerker van Op ’t Hoog, of heb je gekozen de montage zelf te doen?

Denk over dat laatste goed na, als jij dergelijke klussen nog nooit hebt uitgevoerd. Goede montage is in het belang van optimaal comfort en een lange levensduur. Even terug naar het begin…. Heb je moeite met het aanvragen en invullen van de offerte, neem contact op met de klantenservice. Die je graag daarbij helpt.

Posted in: Tip