velcro klittenband

Eigenlijk mag klittenband in geen een huishouden ontbreken. Het is altijd handig om in huis te hebben. Op soms heel onverwachte momenten kan je het ergens ineens heel goed voor gebruiken. Een goed idee om velcro klittenband in huis te halen.

velcro klittenband

De rits of drukknoop gaat stuk

Je trekt je jas aan wil de rits omhoog doen en in een keer trek je deze kapot. Heel vervelend maar je hoeft de jas ook niet weer meteen weg te gooien. Met de naaimachine of naald en draad maak je met een paar stukjes klittenband in een handomdraai weer een sluiting voor de jas. Dit geld hetzelfde voor bijvoorbeeld een bodywarmer of blouse met drukknopen. Gaan deze stuk dan kan je heel gemakkelijk een nieuwe sluiting maken met een paar stukjes velcro klittenband. Daarnaast wordt klittenband ook toegepast in kleding als er mensen zijn die moeite hebben met het openen en dichtdoen van ritsen, knopen en drukknopen. Dan is klittenband de perfecte oplossing

Een hele bos kabels bij elkaar houden

Het komt in iedere huishouden voor er liggen allerlei kabels overal los en dat zorgt voor een nogal rommelige indruk. Met een simpel stukje klittenband houd je al die kabels keurig bij elkaar. Dat ziet er een stuk beter en opgeruimder uit. Overal in huis waar je kabels tegen komt kan je daar met klittenband een compact kabelbosje van maken.

Om een tas te sluiten

Je kan klittenband ook uitstekend gebruiken als sluiting voor je tas. Mocht je rugzak of tas om wat voor reden dan ook niet goed sluiten of wil je een extra goed afsluitbaar binnen vak maken dan is velcro klittenband hier heel handig voor.

Een tapijttegel stevig neerleggen

Blijven je tapijttegels niet helemaal lekker liggen ook daarvoor is klittenband een goede oplossing. Plak of bevestig op de vloer klittenband en op de onderkant van de tapijttegel. Leg de tapijttegel terug en deze kan niet meer verschuiven.

Posted in: Tip