tapijt

Verano zonwering Haarlem

Wordt het bij jou in huis ook zo heet tijdens de zomerse dagen? Wil je het licht in huis beter regelen? Dan is zonwering iets voor jou. Vooral Verano zonwering biedt dan veel voordelen. Niet alleen ter decoratie van je woning, maar ook voor de veiligheid ervan. In dit blog hebben we wat Verano zonwering voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder.

Rolluiken

Verano staat op het gebied van buitenzonwering veruit het meest bekend om zijn rolluiken. Rolluiken zorgen ervoor dat je het in de zomer lekker koel houdt binnen. Daarnaast kunnen rolluiken een kamer volledig verduisteren. Wel zo handig als je overdag even een dutje wil doen of wanneer je nachtdiensten draait. Tot slot beveiligen rolluiken je woning ook nog eens extra doordat ze het voor inbrekers aanzienlijk moeilijker maken je huis binnen te dringen.

Ritsscreens

Ritsscreens zijn doeken die gespannen kunnen worden aan de buitenkant van je ramen. Je opent en sluit deze eenvoudig van binnenuit met een afstandsbediening wanneer je wil. Zo zorg je ervoor dat de zon niet zo naar binnen schijnt wanneer je dat wil. Op die manier kun je in alle rust op je tv-, laptop- of computerscherm kijken. Daarnaast zorgt het ervoor dat het minder warm wordt in je woning tijdens de zomer. Ritsscreens zijn in veel diverse kleuren verkrijgbaar. Zo is er altijd eentje te vinden die bij je huis past.

Uitvalschermen

Met uitvalschermen zorg je er niet alleen voor dat het in huis lekker koel blijft, je verfraait er ook nog eens het exterieur van je woning mee. Daarnaast zijn ze ook ideaal om onder te zitten in de tuin of op je balkon. Als je mensen te eten hebt, is het heerlijk sfeervol om gezellig samen te tafelen onder een uitvalscherm. Je bedient de uitvalschermen eenvoudig zelf via handbediening of via een afstandsbediening.

Meer weten?

Met deze drie soorten Verano zonwering heb je de nodige inspiratie om je woning in Haarlem sfeervol, veilig en koel te houden. Wil je meer weten over wat zonwering met je woning kan doen? Bekijk dan vooral eens onze blogpagina.