Logo-voorbrood-meubelen

Wil je de meubels in jouw woning graag vervangen met mooie nieuwe kwalitatieve meubels? dan ben je voor een meubelzaak Rotterdam bij Voorbrood Meubelen absoluut aan het juiste adres. Dit bedrijf zijn namelijk echte experts op het gebied van meubels.  

voorbrood-teamfoto

Breng een bezoek aan de showroom 

Als je de meubels liever wilt bezichtigen dan online bestellen kun je terecht in de zeer ruime showroom van het bedrijf. Voorbrood Meubelen heeft namelijk een showroom van 6000 vierkante meter waar je deskundig advies kunt ontvangen van een van de specialisten van het bedrijf. Deze specialisten zullen jou passend, eerlijk en ongedwongen advies kunnen geven op het gebied van het maken van de juiste keuzes zodat je de perfecte meubel zult vinden voor jouw woning. 

Een zeer ruim assortiment 

Bij Voorbrood Meubelen is een zeer ruim assortiment aan meubels te vinden waardoor je en erg ruime keuze zult hebben. Momenteel biedt het bedrijf een outlet aan waarbij je tot wel 70% korting kunt ontvangen op de laatste showroommodellen. 

Kwaliteit goede meubels en een goede service 

Bij Voorbrood Meubelen ben je voor een meubelzaak Rotterdam daarom absoluut aan het juiste adres voor kwalitatieve meubels en een goede service. Het bedrijf heeft daarom ook een klant gemiddeld van maar liefst een 9,6. Dit houd in dat alle voorgaande klanten die bij dit bedrijf aankopen hebben gedaan zeer tevreden zijn over de kwaliteit van de meubels en over de goede service die zij hebben ontvangen.