9020_Entertaiment_kastVorige week heb ik bij dit bedrijf fantastische Teak meubelen gekocht. Het bedrijf ken ik al een aantal jaar. Als ik iets van interieur nodig heb haal ik het altijd bij dit bedrijf. Ze leveren goede meubels van uitstekende kwaliteiten. Ik kijk ook regelmatig op de website van Wortman. Het is een zeer professioneel bedrijf met veel ervaring. Als ik meubels bij hun bestel gaan ze altijd lang mee en ze zitten ook superlekker. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment met van alles en nog wat. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het!

Een uitstekende service. 9012_Salontafel

De service was weer perfect. We hebben in totaal maar vier dagen hoeven wachten op onze Teak meubelen. Keer op keer hebben jullie een goede service en dat mag best een keertje gezegd worden. Ook de prijzen die jullie hebben zijn erg voordelig. Soms vergelijk ik het wel eens met andere bedrijven, maar jullie zijn veruit het voordeligst. Het betalen is goed geregeld en zeer overzichtelijk. Kijk voor meer informatie op de website van Wortman of neem telefonisch contact met ze op. Je kan ook mailen.

tu6