wiezijnwijGoedemiddag beste lezers, ik heet jullie allen weer graag welkom. Ik ga het vandaag in mijn woonblog hebben over wat voor iedereen interessant is, namelijk geld besparen! Het viel mij de laatste tijd op dat mijn energierekening aan de hoge kant was. Omdat ik het hier niet mee eens was, wou ik hier iets aan gaan doen. Ik was na het openen van mijn post dan ook direct achter de computer gaan zitten op zoek naar een alternatief. Ik wou dus overstappen stroom aanbieder. Omdat ik niet alle stroom aanbieders af wou gaan, dus naar al die sites, ging ik op zoek naar een vergelijkingssite. Ik heb in het verleden al eens dit soort sites gebruikt, dat was toen ik een nieuwe telefoon wou aanschaffen. Ik vind dit soort sites dan ook erg makkelijk omdat je dan vaak een goed overzicht krijgt. Zo heb ik er dus ook één gevonden voor het vergelijken van stroom en gas aanbieders, deze site heet 123stroomengas.nl. Hier kun je dus alle aanbieders met elkaar vergelijken en het gebruik van deze site is ook nog eens gratis. Deze site werkt eigenlijk net als elke andere vergelijkingssite, je typt in waar je naar op zoek bent en je krijgt vervolgens een duidelijk overzicht te zien. De acties die ik via deze site gezien had beviel mij zo dat ik direct ben overgestapt. Dit is dan ook een echte aanrader voor jullie wanneer jij ook van plan bent om over te stappen.

Payoff-50

Overstappen is nog nooit zo makkelijk geweest

Wanneer jullie zelf ook eens een kijkje gaan nemen, dan zul je zien hoe eenvoudig het is. Je voert jouw postcode in. Vervolgens krijg je overzicht van de verschillende aanbieders. En dan hoef je alleen nog maar het juiste pakket te kiezen, overstappen stroom is nog nooit zo makkelijk geweest!

logo