Uiteraard klinkt het cliché, sinds ik mijn Dahua alarmsysteem heb voel ik me een stuk veiliger in mijn eigen woning. Dit systeem heb ik aangeschaft nadat ik bij thuiskomst erachter was gekomen dat er was ingebroken. Waarschijnlijk zijn ze ergens van geschrokken waardoor ze niet alles hebben meegenomen ( gelukkig)….

Nu dat ik er niet op zit te wachten om dit nogmaals mee te moeten maken ben ik op het internet gaan zoeken naar een manier. Het ging er met name om dat ik mijn woning kon beschermen als ik er niet was, ook als ik gewoon thuis ben! Het begint nu eenmaal zomer te worden en dan wil je nog wel eens de ramen open laten staan omdat het anders te warm wordt in huis. Niet slim, inbrekers hebben diezelfde gedachten alleen werkt het bij hun andersom. Jij wilt graag dat de kou naar binnen komt, echter willen hun naar binnen maar dat is niet de bedoeling natuurlijk!

logo (3)

Geen zorgen

Ik heb al van alles aangeschaft om ervoor te zorgen dat het niet meer mogelijk is om ongewenst in onze woning te treden. Met de Dahua alarmsysteem weet ik het in ieder geval zeker dat ik mijn rust weer terug kan krijgen. Door op het internet te zoeken naar een bedrijf die dit verkocht ben ik bij alarmsysteemexpert.nl terecht gekomen. Uiteraard zijn er wel genoeg andere bedrijven die een soortgelijke systeem aanbieden, toch blijf ik altijd zoeken naar het beste van het beste!

dahua-dh-sd6a230-hni-full-hd-netwerk-speeddome-met

Snelle bezorging!

Het feit dat je via het internet bestellen kan scheelt het je onwijs veel tijd. Vanachter je eigen computer een bestelling plaatsen om dit vervolgens te laten bezorgen bij je thuis. Ik heb zelf vrij weinig verstand van het installeren van dit systeem waardoor ik het aan hun heb overgelaten. Enige wat je zelf dient te doen is je wachtwoord instellen!