Niks is leuker om te mogen shoppen voor nieuw interieur in een woonwinkel. Nu dat ik woonwinkel Hilversum gevonden had wist ik in ieder geval zeker dat ik daar de leukste mode op het gebied van wonen kan krijgen. IK hou ervan om te shoppen echter zit ik er niet op te wachten om teveel te moeten betalen voor iets wat ik ergens anders goedkoper kan krijgen. 

Door goed op het internet te zoeken naar een woonwinkel in de regio van Hilversum ben ik terecht gekomen op de website van Colors @ Home. Dit bedrijf weet immers maar al te goed dat zonwering en dergelijke niet duur hoeft te zijn om kwaliteit te krijgen. Doordat hun helaas geen webshop hebben was ik genoodzaakt om naar hun winkel toe te gaan…

logorenes

In de auto gestapt!

Hier heb ik dan ook niet lang over hoef na te denken om naar hun toe te gaan. Was dan ook meteen in de auto gestapt en binnen enkele minuten stond ik bij hun voor de deur. Bij binnenkomst was ik verbaasd van hun brede assortiment aan prachtige zonwering en decoratie. Door te zoeken op woonwinkel Hilversum is het mij in ieder geval gelukt dat ik prachtige luxaflex heb gevonden welke betaalbaar genoeg is voor mij!