Plafond laten stuken

Plafond laten stuken door een bedrijf die er verstand van heeft. Via Uwstukadoors.nl is het mogelijk om deze klus uit te laten voeren. Dit bedrijf heeft hier al jaren ervaring mee en weet deze klus tot in de puntjes te verzorgen.

Onlangs hebben wij een leuk appartementje gekocht. Echter waren de vorige bewoners kettingrokers en dat was te ruiken en te zien. Vooral de gepleisterde zoldering zag er geel uit. Het was te vies om naar te kijken en schoonmaken was geen optie. Hier moest echt een vakman voor aan te pas komen.

Professioneel het plafond laten stuken

Ooit heb ik zelf een poging gedaan om de zoldering te gaan witten. Ten eerste was ik er drukker mee om mijn woonkamer leeg te halen en wat niet verplaatst kon worden in te pakken. Daarna ben ik aan de slag gegaan met een lange stok en een verfroller. Helaas kwam er meer verf op mijzelf dan waar het op moest. Resultaat was dan ook niet geslaagd en heb het bij deze poging gelaten.

Echter nu ik een ander huisje heb en voor dezelfde klus kom te staan, gingen bij mij de alarmbellen al af. Nee, ik ga niet zelf witten.

Plafond laten stuken

Klus geklaard

Dankzij de geweldige hulp die ik van Uwstukadoors.nl heb gekregen is het resultaat geweldig. Zij hebben binnen een dag mijn hele woning weer stralend wit kunnen krijgen. Van de vorige bewoners is geen spoor meer te vinden. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet en niet zelf aan de slag ben gegaan. Want in de tijd die ik toen bezig was om alles te verplaatsen en in te pakken, daarin had dit bedrijf de helft van mijn woonkamer al gedaan.

Voordeel is dat zij vroeg beginnen en netjes en secuur deze klus klaren. Nadat zij klaar zijn, lopen zij eerst alles na om te kijken of het wel goed gegaan is. Mocht er een kleinigheid gevonden zijn wat niet zo mooi is, dan verhelpen zij dit meteen. Al met al is dit een bedrijf die zeer netjes te werk gaat. Zij komen hun afspraken na en werken zeer secuur.

Top bedrijf

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en kunnen iedereen aanraden om een bepaalde klus door dit bedrijf te laten doen. De afspraken die wij van tevoren hadden gemaakt, hebben zij heel nauwkeurig uitgevoerd. Wij kunnen dan ook niet meer zeggen dat dit een top bedrijf is.