Heeft u de speciale led calculator van letsleds al gezien? Dit is een speciaal en geavanceerde besparingscalculator waarbij u gemakkelijk de kosten en het gebruik van de led verlichting kunt overzien en inzichtelijk wordt. Daarnaast staan er op diezelfde pagina ook een aantal feiten over het gebruik van led verlichting wat mensen zou moeten overhalen. Het is namelijk een echte aanrader om over te stappen naar led verlichting. Deze biedt namelijk vele voordelen. 

Waarom kiezen voor led verlichting dankzij de led calculator

Er zijn erg veel redenen waarom het een verstandige keuze is om te kiezen voor led verlichting. Op de website van Letsleds kunt u vele voordelen lezen en ook via de led calculator kunt u zien hoeveel u gaat besparen. Hierdoor zijn er erg veel mensen die geïnteresseerd zijn in de led verlichting. Hieronder worden ook een aantal feiten over led verlichting uitgelegd;

  • Een led lamp kunt u gemiddeld na 1,5 jaar volledig terug verdienen. Dit houdt in dat u na 1,5 jaar het geïnvesteerde geld niet meer hoeft te betalen aan de eigen energiemaatschappij. 
  • Een led lamp heeft veel minder onderhoud nodig dan een normale traditionele lamp. Ook hoeven ze veel minder vaak vervangen te worden.