Afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met het renoveren van het huis. Als laatste was de kamer van onze zoon aan de beurt. Deze hebben we dan ook van top tot teen geheel aangepakt om ervoor te zorgen dat het er weer aangenaam genoeg uitziet voor hem. Hijzelf wilt maar al te graag een dinosaurus kamer hebben aangezien dat natuurlijk stoer is voor hem. Het feit dat de kamer nu klaar is ben ik blij mee, baal alleen van de muren…images (1)

De muren van zijn slaapkamer zijn mij te kaal en het leek mij dan ook wel leuk om behangfiguren te gebruiken zodat het er nog stoer uit blijft zien voor hem. Door op het internet te zoeken naar figuren viel het mij op dat het ook mogelijk is om een dinosaurus te gebruiken als figuur! Naar mijn mening is dit ideaal toch?images

De website waar ik dit gezien had heet trouwens inke.nl. Ik raad echt aan om daar eens te kijken. Het assortiment aan behangfiguren is groot genoeg waaruit je kiezen kan. Tevens zijn de kosten bij hun een stuk lager als dat ik elders gezien heb, dit is voor de ouders weer ideaal natuurlijk. Ik heb ervoor gekozen om twee figuren te bestellen! Ben benieuwd hoe dat hij erop zal reageren.