Wanneer je in de nu nog koude avonden je verwarming aan wilt zetten en erachter komt dat de verwarming het niet doet baal je enorm. Als je woonachtig bent in het mooie Rotterdam is het zoeken op internet naar cv storing Rotterdam het voornaamste. Iedereen wilt immers met deze koude temperaturen maar al te graag de verwarming aanzetten toch? logo2

Ik baalde afgelopen weekend ook enorm! Was erachter gekomen dat de C.V. niet meer werkte, althans hij maakte rare geluiden wat ik nog nooit eerder gehoord heb. Dit vond ik maar niks waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Haaring de Brabander. Heb dan ook direct contact opgenomen met hun aangezien de verwarming het niet deed. Na mijn telefonisch gesprek met hun werd mij verzekerd dat binnen een uur iemand bij mij op de stoep zal staan, hun houden zich wel erg aan hun woord….kasverwarming

Goede service!

Na ongeveer een half uurtje stonden ze bij ons op de stoep om de C.V. te repareren. Doordat ik gezocht had onder cv storing Rotterdam ben ik bij hun terecht gekomen, gelukkig maar! De  service wat hun verlenen is super. Snelle reparatie en niet te vergeten de lage kosten wat ervoor berekend wordt. Ze zijn ongeveer een uurtje bezig geweest om het te maken en sindsdien heb ik het gevoel dat de verwarming het beter doet als dat het voorheen gedaan heeft!