kinderbed

Natuurlijk wil iedereen dat het kinderbed dat ze kopen veilig is. Bij Perfect Homeshop zijn de TÜV getest, gemaakt van natuurlijke topmaterialen waarbij ze rekening hebben gehouden met veiligheid en gemak. Alle kinderbedden worden geleverd met gratis bijpassende matrassen en lattenbodems. De stap van een ledikant naar een kinderbed kan best wel spannend zijn. Kinderen zijn niet dan meestal niet gewend aan een bed zonder spijlen die voorkomen dat je kind zelf uit bed kan komen. Perfect Homeshop heeft kinderbedden ontwikkeld met zijpanelen om je kind te beschermen tegen onnodig vallen.  De valbescherming kan ook makkelijk worden gedemonteerd als deze niet meer nodig is.

Voordelen van een kinderbed

Peuterbed_Rookie-hero-80x160cm

Perfect Homeshop heeft massief houten kinderbedden die voldoen aan alle strenge EU veiligheidsnormen en ze zijn gekeurd door het bekende TÜV keuringsinstituut. De materialen die ze gebruiken zijn altijd milieuvriendelijk en de verf is op waterbasis. Scherpe hoeken hebben ze afgerond zodat je kind zich niet kan bezeren en jij je nergens zorgen om hoeft te maken. De voordelen zijn:

  • Hygiëne gegarandeerd want elk bed wordt geleverd met een afritsbare én wasbare hoes.
  • Je krijgt er een gratis matras & lattenbodem bij. Het matras is een 7 cm dik schuim matras.
  • Betrouwbaarheid & veiligheid zijn erg belangrijk en daarom zijn de kinderbedden ook TÜV getest en voldoen ze aan de strengste EU veiligheidsnormen.

Voor meer informatie kun je op de website kijken!