traagschuim matras

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen een koudschuim matras en een traagschuim matras? Dat is ook niet gemakkelijk. Kijk online wat de opties zijn en je kunt dan beter een afweging maken. Wat ook erg aantrekkelijk is bij het aankopen van een nieuw matras is het feit dat je kunt proefslapen en pas daarna de beslissing hoeft te nemen: houden of omruilen?

De aankoop van een matras is een heel persoonlijke keuze. Lig je liever heel zacht dan kies je voor traagschuim, geef jij de voorkeur aan een steviger matras dan is koudschuim een betere keuze. Maak er niet te veel woorden aan vuil, een matras moet je voelen, gebruik het proefslapen daarvoor.

traagschuim matras

Traagschuim matras geen last van drukpunten

Kies je voor een traagschuim matras dan heb je geen last van drukpunten, omdat dit matras veel zachter is dan een koudschuim matras bijvoorbeeld. Kies wat jij het prettigst vindt. Dat kan moeilijk zijn. Gelukkig kun je kiezen voor proefslapen, je kunt een bepaald matras uitproberen en je hoeft pas na deze proefperiode te beslissen over je aankoop. Houd je dit matras, of wil je het omruilen? Heb ik wel een nieuw matras nodig? Hoe oud is je matras? Veel mensen vergeten dat een matras ook regelmatig vernieuwd moet worden om de voordelen er optimaal van te ervaren. Laat je adviseren en lees de info die je online vindt goed door, dan weet wat er zoal te koop is.