AVH-Outdoor is een bedrijf dat vele mooie tuinsets van goede kwaliteit aanbiedt. Op de website kun je het enorme aanbod vinden. Zo kun je makkelijk door de tuinsets scrollen en zoeken op kwaliteiten die jij belangrijk vindt. Je kunt ook loungesets kopen om deze website. Daarnaast kun je uiteraard losse meubelen kopen, zoals tuinbanken, -tafels, en stoelen. Andere tuinartikelen, zoals barbecues, kun je ook op deze website vinden. Bovendien beschikt de webshop nog over een aantal andere artikelen. Alle artikelen die worden aangeboden worden van goed materiaal gemaakt. Per product kun je vinden van welk materiaal het gemaakt is en hoe lang dat materiaal over het algemeen meegaat. Ook staat erbij of het materiaal geschikt is om in de winter buiten te blijven staan. Meestal is het verstandig om een beschermhoes te kopen voor je tuinmeubelen. Zo weet je zeker dat de producten niet verkleuren en minder mooi worden, en gaan ze dus extra lang mee.

Wat doe je als je een geschikte tuinset hebt gevonden?

Wanneer je de site goed hebt bekeken, kan het maar zo zijn dat jouw oog is gevallen op jouw ideale tuinset. Hoe ga je dan te werk? Ten eerste is het verstandig om even op websites van concurrenten te kijken. AVH werkt namelijk met een laagste prijsgarantie. Wanneer je hetzelfde artikel voor een lagere prijs kunt vinden bij een concurrent, dan kun je dat doorgeven aan AVH. De medewerkers van AVH zullen dan met een mooi aanbod komen, zodat je het artikel alsnog het voordeligst bij AVH kunt halen. Vervolgens plaats je het artikel in je winkelmandje en moet je een aantal gegevens invullen. AVH zal onder andere willen weten waar ze het product moeten bezorgen. AVH werkt namelijk met een gratis bezorgsysteem. De chauffeurs zullen een datum en dagdeel met je afspreken wanneer jij graag het product bezorgd wil hebben.

Extra luxe met de servicelevering

De bezorgservice is gratis, maar daar zit montage niet bij. Wanneer je ook montage niet zelf wilt doen, dan kun je kiezen voor de servicelevering. De chauffeurs zullen er dan voor zorgen dat het product precies komt te staan hoe jij dat wil. Ook zullen ze de verpakking weer meenemen. Je blijft dan dus niet met extra afval zitten dat je zelf weg moet gooien. Een ideale service, dus.