Bij Topkunstgras hebben wij de mooiste en beste kunstgrasmatten die u maar kunt vinden. Wanneer u dit in uw tuin heeft liggen lijkt het net of u normaal gras heeft alleen hoeft u het nooit meer te maaien. Dat is zo’n rotklus! Gelukkig is dat nu niet meer nodig! Wanneer u contact opneemt met Topkunstgras zullen wij een afspraak maken om langs te komen. Wij nemen dan een kijkje in uw tuin of op iedere andere plek waar u het kunstgras graag wilt laten leggen. Wij maken dat een schatting qua oppervlakte. Ook nemen wij uw wensen natuurlijk op in de schets. Hierna zullen wij een offerte opmaken en deze netjes naar u opsturen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte zullen wij samen met u een datum plannen waarop de kunstgrasmat door het personeel van Topkunstgras gelegd kan worden.

De voordelen van Topkunstgras :

  • U hoeft geen tuin te hebben voor een kunstgrasmat, deze kunnen bij Topkunstgras ook worden gelegd op een balkon, op een dakterras of op een speelplaats. Dit is voor Topkunstgras allemaal geen probleem!
  • Topkunstgras heeft een groot assortiment kunstgrasmatten waarmee u dus een ruime keuze aan verschillende grasmatten heeft. Zo kunt u toch zelf nog enigszins bepalen hoe uw tuin eruit gaat zien. U kunt namelijk de kleur en de hoogte zelf bepalen.
  • De kunstgrasmat kan worden gelegd door het personeel van Topkunstgras. Het kan ook worden afgeleverd zodat u het zelf kan leggen. Voor ons maakt het geen verschil!