Er zijn nogal veel problemen die zich kunnen voor doen in huis. Dan heb ik het niet over ruzie tussen ouders en kinderen of iets dergelijks. Nee ik heb het over materialistische problemen of andere problemen die wij kunnen verhelpen. De drie hoofdcategorieën zijn woningontruiming, speciale woningontruiming en bijzondere schoonmaak. Elke categorie is weer onder te verdelen in nog meer bedenkelijke situaties. Bij Woning-Ontruimingservice staat er in ieder geval een discreet team klaar die u te allen tijde kunt helpen en door heel Nederland beschikbaar is.  Daarbij zijn de diensten die aangeboden worden betaalbaar en altijd met 100% tevredenheidgarantie.

Heeft u hulp nodig bij de ontruiming van uw huis? Dan zijn wij voor elk probleem beschikbaar. Ik zal kort even uitleggen wat voor problemen wij op kunnen lossen binnen de drie hoofdcategorieën. Speciale woningontruiming komt bijvoorbeeld al veel vaker voor, veelal vanwege een vervelende oorzaak die de ontruiming beladen maakt. Dat men zich schaamt in dit soort situaties zorgt er ook nog eens voor dat het probleem zich verergert. Dit is eigenlijk jammer en volledig onnodig. Het probleem lijkt altijd veel erger dan het is en onze opruimers hebben inmiddels alles al eens meegemaakt. Er is eigenlijk geen ruimte die wij niet bezemschoon kunnen opleveren binnen de kortste keren!

Enkele voorbeelden van speciale ontruiming kunnen zijn:

  • Spoed woningontruiming
  • Vervuilde woning ontruimen
  • Woningontruiming na overlijden
  • Ontruiming na vonnis
  • Ontruiming na faillissement
  • Ontruiming na huurachterstand

In bijna alle gevallen is de betrokkenheid van een onbevoegde onmogelijk. Vanwege oplopende emoties en schaamte, maar zeer zeker ook het feit dat men simpelweg niet weet waar te beginnen. Wij komen tegenwoordig steeds meer situaties tegen waarin de woning zwaar vervuild is en de omgeving geen idee heeft wat daar plaats vindt. Meer informatie nodig? Kijk dan op www.woning-ontruimingservice.nl.