Ergonomie betekent het aanpassen van de arbeidsomstandigheden aan de mens om de schadelijke belasting zo laag mogelijk te houden. Dit is net zo belangrijk op kantoor als waar fysieke activiteiten worden uitgevoerd. Ergonomische kantoormeubelen leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Een bijzonder effectieve maatregel is om over te stappen op een elektrisch verstelbaar bureau, die een regelmatige, gezonde verandering van houding mogelijk maken.

In hoogte verstelbaar bureau

Ergonomische werkplekken staan ​​centraal in de moderne kantoorinrichting. Inmiddels is een elektrisch verstelbaar bureau medisch erkend als gelijkwaardige tegenhanger van de ergonomische bureaudraaistoel. In hoogte verstelbare bureaus maken een wisselende werkhouding en dus actief bewegen mogelijk – soms zittend, soms staand. Dit is precies wat orthopedisten en bedrijfsartsen al jaren als vuistregel aanbevelen.

Klanten kiezen liever voor elektrisch in hoogte verstelbare tafels , die veel comfortabeler zijn dan handmatig verstelbare tafelsgebruiken. Een druk op de knop is voldoende om de tafel binnen enkele seconden in de gewenste positie te brengen. Individuele hoogteposities kunnen worden opgeslagen om aan de lengte van de gebruiker aan te passen en zo nauwkeurig te worden benaderd.

Een elektrisch verstelbaar bureau – meer dan 100 modellen

Net als de ‘gewone’ bureaus bieden we ook een grote keuze aan elektrisch verstelbaar bureaus . Meer dan 100 in hoogte verstelbare bureaus met talrijke decors en fineren dekken de meest uiteenlopende wensen van de klant en maken een harmonieuze integratie in bestaande installaties mogelijk.

De best verkochte elektrisch verstelbaar bureau wordt gekenmerkt door zijn ultramoderne technologie, praktische accessoires en hun bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Het spectrum reikt van de standaardversie tot designversies ,hoekbureaus , teambureaus en vergadertafels.

Als je je ergonomsche bureau direct wilt testen en leren kennen, kunt je hun voordelen in de showroom testen. De gespecialiseerde adviseurs ter plaatse nemen graag de tijd om een gedetailleerde productpresentatie te geven.