Het heeft even geduurd, maar ik kan nu toch echt met trots zeggen dat wij een ovale tafel hebben gevonden! Wat dat betreft is mijn vriendin erg lastig als wij nieuwe meubels gaan zoeken. Alvorens wij uberhaupt naar de winkel gaan om meubels te bekijken, dan is zij al druk bezig om op het internet tips te vinden die zij kan gebruiken. Ook deze keer is zij weer intensief aan het zoeken. Wij willen namelijk een tafel zien te vinden welke past bij de rest van ons interieur. Een stuk lastiger als dat ik had verwacht aangezien er niet heel veel ruimte meer in de woonkamer is.

Online gezocht

Hierin moest ik mij vriendin dan ook gelijk geven om eerst online te gaan zoeken naar tips. Tijdens haar zoektocht kwam zij terecht op de website van robbrandtdesign.nl. Hier vind je zowel tips én meubels in een! Ik kon het dan ook niet laten om samen met haar naar deze website te kijken. Mijn vriendin kwam met de tip om een bezoek te brengen aan deze showroom. Hiermee konden wij de meubels met onze eigen ogen bekijken om zo een stuk makkelijker de keuze te maken.

Kwaliteit!

Bij binnenkomst waren wij dan ook verbaasd met de kwaliteit wat wij hadden gezien. Wat mij direct opviel was dat zij een prachtige ovale tafel in de showroom hadden staan. Deze tafel was een stuk voordeliger met wat ik elders heb gezien.