Na een harde dag werken wil je niets liever dan fijn ontspannen in je eigen woonkamer. Dit is een plek die van jouw huis een thuis maakt. Het is dan ook belangrijk dat hier een goede sfeer hangt, anders zal jou thuiskomst niet perfect zijn.

Gelukkig is het zeer gemakkelijk om de juiste sfeer te creëren in jouw woonkamer. Dit kan je namelijk doen met LED lampen van euroledshop.nl. Door jouw huidige spaar en gloeilampen te vervangen door simpele LED lampen creëer je zonder moeite een warme en gezellige woonkamer. Mocht je dit nog beter willen doen, kies dan voor LED inbouwspots in de woonkamer. Hiermee maak je precies genoeg licht, en heeft het de juiste kleur.

LED inbouwspots in de woonkamer

Eén van de typen producten die je kan vinden bij Euroledshop zijn LED inbouwspots. Dit zijn, zoals de naam doet vermoeden, spotjes die je gemakkelijk weg kan werken in het plafond of overhang. In deze spot zit een sterke doch zuinige LED lamp die jou kamer kan verlichten. Vaak gebruik je deze inbouwspots om huidige halogeenspots te vervangen. Waarin een normale halogeenspot 25 watt verbruikt, werkt een LED inbouwspot op 3 of 5 Watt. Dit scheelt dus minimaal 5x zoveel energie en gebruik je 3 Watt lampen, dan scheelt dit meer dan 8x zoveel energie in vergelijking met normale halogeenspots. Het is dan ook niet gek dat zowel professionele bouwbedrijven en particulieren hun LED lampen halen bij Euroledshop.

Naast dat ze erg zuinig zijn, komen deze spots ook in verschillende kleuren voor jouw doeleinden. Wil jij een neutrale kleur produceren, dan heeft Euroledshop een neutraal witte LED voor jou. Prefereer jij toch een warme kleur, kies dan voor een warmwitte LED.

Bespaar geld en krijg een mooie woonkamer

Een mooie verlichte woonkamer is natuurlijk fijn, maar het moet wel betaalbaar zijn. Dit is dan ook het sterkste punt van LED lampen, naast dat ze natuurlijk een heel aangenaam licht produceren. De LED lampen van Euroledshop zijn namelijk zeer zuinig omdat ze een laag aantal Watt gebruiken.  Ze zijn uiterste efficiënt in hun gebruik van elektriciteit waardoor ze ook minder warm worden, en dus minder stroom verliezen. Daarnaast gaan LED lampen ook veel langer mee dan andere type lampen. Niet alleen bespaar je dagelijks op je elektriciteitsverbruik, een LED lamp van Euroledshop gaat tot wel 6 keer langer mee dan een andere lamp die jij in jouw woonkamer kan gebruiken. Het is dus niet alleen een geldbesparing, het is ook nog eens een goede investering in de toekomst.