maison

Wilt je zoon of dochter een nieuw dekbed van een bepaalde kinderserie of heb je zelf een nieuw dekbed nodig voor de feestdagen of gewoon omdat je de oude zat bent? Dan ben je bij Smulders Textiel aan het juiste adres. Smulders Textiel heeft een immense collectie aan verschillende soorten dekbedovertrekken. Ze hebben dekbedovertrekken van elk merk denkbaar en van iedere soort materiaal denkbaar. Ze hebben ook allerlei dekbedden in verschillende groten. Niet alleen 1 of 2 persoons dekbedden, maar ook 2 meter tot 2 meter en 60 centimeter lange dekbedovertrekken. 

dekbedovertrekken

De website van Smulders Textiel

Op de website van Smulders Textiel kan je precies vinden wat je zoekt. Dit komt door het fijne filtersysteem wat ze gebruiken op de website. Dit systeem zit goed in elkaar en alle factoren denkbaar voor een dekbedovertrek kan je filteren op jouw voorkeur. Zo vind je precies het dekbedovertrek die je wilt. Als je een kijkje neemt op de website kan je meteen zien wat ze allemaal nog meer in petto hebben voor je slaapkamer. Ze hebben eigenlijk alles wat je nodig hebt voor in je slaapkamer als het gaat om het bed. Verder hebben ze op de website de klantenservice staan waar je alles kan lezen hoe je moet bestellen tot aan de voorwaarden van het retourneren van je bestelling. Tot slot kan je alle aanbiedingen mooi op een rijtje zien op 1 pagina.

Bed

Klantenbeoordeling

De klanten beoordelingen van Smulders Textiel zijn heel goed. Ze krijgen bij iedere onafhankelijke review site 4,5 sterren van de 5. Dit staat gelijk aan een 9 uit de 10. Dit is heel goed. Dit komt door de service die ze verlenen en de goede kwaliteit producten. Verder komt dit door de snelle levering die ze hanteren en de persoonlijke service.