clou

Bent u toe aan een goede, maar betaalbare badkamer? dan is Clou de beste keuze voor u. Clou is constant bezig met het designen, maken en verkopen van badkamerproducten. Omdat Clou het productieproces volledig zelf regelt, words alles goed gemaakt en gecontroleerd. 

  Clou produceert deze producten al sinds 2000, en werkt samen met een team van nationale, en internationale designers. de producten zijn altijd van de beste kwaliteit, en de designers zorgen ervoor dat de producten altijd effectief werken en er tegelijk ook goed uitzien. Wij maken alles wat je nodig hebt, van wastafels, kranen, fonteinen, maar ook compleet badkamermeubel. Alle producten kunnen volledig aangepast worden aan jouw smaak, van kleur en vorm, tot maat en materiaal. Ook verkoopt Clou een groot assortiment aan accessoires, die ervoor zorgen dat je badkamer helemaal compleet is. Net zoals de normale producten, hebben alle accessoires een strak design. 

clou

Wij zijn pas klaar als u tevreden bent

Ons team staat altijd voor u klaar, en zorgt er altijd voor dat u tevreden uw aankoop doet. Wij helpen u van begin tot het eind, met bijvoorbeeld het uitzoeken van de juiste wc, tot helpen met het uitzoeken van een douchekop. Als u een vraag hebt over bijvoorbeeld een onderdeel, dan staat het team klaar om u met alles te helpen. Onze bezorgtijd is heel snel, als u namelijk een product voor 17:30 besteld, is het de volgende werkdag al bezorgd. Ook zijn de verzendkosten volledig gratis, bij een aankoop van 100 euro of meer.