Tuinplantenwinkel

Als iemand met groene vingers kom ik wel eens in de tuinplantenwinkel. Ik vind het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Zeker wanneer het zonnetje schijnt. Planten poten, water geven of onkruid wieden? Daar draai ik mijn hand niet voor om. Alleen wil ik in de lente nog wel eens nieuwe planten in de tuin zetten. Dit wil wel variëren van kleine bloemen tot grote planten. Het nadeel is alleen dat ik geen grote auto heb om die planten in te vervoeren. Zo zie ik bij tuincentra veel mooie en hoge planten, maar die moet ik vervolgens laten staan. Hierbij had ik eigenlijk niet verwacht dat de oplossing zo simpel zou zijn.

Groot assortiment

Tuinplantenwinkel biedt de oplossing aan

Na enige frustratie in de tuincentra kreeg ik de tip om eens op de website te kijken van Tuinplantenwinkel. Zij hebben namelijk een grote webshop met een divers aanbod aan planten. Bovendien bezorgen zij de planten ook nog eens aan huis. Dan bedoel ik niet een autootje zoals die van mij. Nee, de planten worden netjes bij je afgeleverd. Over de service kan ik alleen maar positief over zijn. Mijn ervaring met de bezorgers is dat ze altijd vrolijk zijn en vragen waar ze de planten neer mogen zetten. Het zijn dit soort puntjes die laten zien dat ze professioneel zijn.

Groene tuin

Dus mocht je tuin iets nieuws nodig hebben dan adviseer ik je om eens de webshop te bekijken. Ze hebben namelijk van alles. Van vaste planten tot hagen en zelfs bomen. Mocht je de planten liever met eigen ogen zien? Dat kan ook. Ze hebben namelijk 30.000 vierkante meter aan tuinplanten. Hierbij geven ze je ook persoonlijk advies en tips. De planten- en bomencentrum is zes dagen geopend, waardoor je ook in het weekend een kijkje kan nemen. Op de website vind je alle informatie en het adres.