Wat goed is komt van ver. Kunnen we in ons land dit adagium nou eindelijk eens vergeten en gewoon een beroep doen op Nederlandse merken? Want we weten niet half wat we aan kwaliteit in eigen huis kunnen vinden. Mooi voorbeeld is wel Bert Plantagie. Het bedrijf levert top design meubels, geproduceerd door alleen de beste Nederlandse ontwerpers. Zien is verliefd worden op de meubels van dit merk. Heel bijzonder is wel dat het alles in eigen beheer uitvoert en de producten dus gewoon met de hand gemaakt worden. De roem is het merk inmiddels vooruitgesneld want ondertussen is het ook al in tal van andere landen actief. 

Bekende ontwerpers als Roderick Vos en Hans Daalder

Wist je wel dat Nederlandse ontwerpers tot de beste ontwerpers van de wereld behoren? En dat ongeacht wat ontworpen wordt. Het gaat echter zeker op als het gaat om design meubels. Bert Plantagie doet een beroep op de creativiteit van ontwerpers als  Hans Daalder, de bekende Roderick Vos en Stefan Steenhaft. 

De beste materialen en een zeer pure uitstraling

Met het ontwerp en het design zit het dus wel goed bij dit Nederlandse meubelmerk. Het biedt daarom alleen de meest bijzondere banken, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels en kasten aan. De meubels van Bert Plantagie maken gebruik van alleen de beste ledersoorten, kwalitatief uitstekende stof, roestvrij staal, chroom en hout. Vaak ook worden deze materialen gecombineerd in de meubels van Bert Plantagie. Het Nederlandse merk maakt het niet moeilijker dan het is. Het is juist die eenvoud, het gebruik van oorspronkelijke en natuurlijke materialen zorgen ervoor dat er steeds – ongeacht welk meubel- sprake is van een uitstraling die het best omschreven kan worden als puur. Het is een understatement om te zeggen dat de meubels van Bert Plantagie  in geen enkel interieur misstaan. 

Om van te watertanden

Het aanbod van Bert Plantagie is om van te watertanden. Neem de Ultimo Stativ eetkamerstoelen die het in de aanbieding heeft of de talloze draai eetkamerstoelen die meteen blikvangers zijn van je woonkeuken en daarnaast optimaal zitcomfort garanderen. In een Kamelia fauteuil zit je perfect en bijzonder zijn zeker ook bijzettafels in de Wireless lijn.  

Hoe bijzonder is de Seven eetkamertafel

Interessant is ook de Clyde bijzettafel en de Seven salontafel. En van de eetkamertafel Seven ben je meteen helemaal weg, al was het alleen al om het onderste deel, de poten dus. Ongeëvenaard mooi en echt heel bijzonder. Ook bijzonder zijn de Monica eetbanken. De banken en kasten zijn ook al even fraai als bijzonder.  

Tijdloze en ook eigentijdse meubels

Bert Plantagie biedt je vooral tijdloze en eigentijdse meubels. Het mooie is dat  het Nederlandse merk alles in eigen beheer doet en de meubels nog gewoon op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt worden. Het merk is bekend om de duo-stoffering, de bijzondere onderstellen en het feit dat je kunt kiezen uit diverse maatvoeringen. Bert Plantagie levert ondertussen aan verschillende landen en is zo trots op de eigen producten dat het ze zelf met eigen vrachtwagens naar de dealers brengt. 

Deze bijzondere meubels in het echt bewonderen?Kom langs bij De Ruijtermeubel – Dé woonwinkel op Woonboulevard Cruquius!