Mijn ouders hebben me gevraagd of ik eens een kijkje wou nemen naar wat kost een verbouwing. En ik zelf wil ook het een en het ander verbouwen Na een tijdje te surfen op internet ben ik terecht gekomen op Verbouwaanvraag.nl en dit sprak me erg aan. Na een tijdje te kijken op de site heb ik een goed idee gekregen van de mogelijkheden en van de prijzen die hier ongeveer aan hangen.

Bij mijn ouders zullen de muur tussen de keuken en eetkamer er uit worden gehaald zodat deze in een aansluiten. Ook zal er vloer verwarming worden aangelegd. Dit word nog een uitdaging want het huis is al oud en de gedeeltelijk van de vloer beneden is van hout gemaakt. Dus deze moet er helemaal uit en word vervangen door een stenen vloer.

Als eerste zal de verbouwing bij mij ouders plaatsvinden aangezien deze verbouwing het grootst is en omdat ik niet wil dat mijn ouders erg lang op een verbouwing te zitten wachten aangezien ze over een klein halfjaar op vakantie gaan. En we het risico niet willen wagen dat het nog niet af is voor dat ze op vakantie gaan.

logo-1-300x65

Het team dat de verbouwing komt doen is ook al even  een keertje langs geweest en ik heb er een goed gevoel bij.  Ze waren erg aardig en zeer enthousiast. Ze begonnen meteen te kijken naar hoe ze het besten alles kunnen doen ook al begint de verbouwing pas volgende week.

Ik heb er een goed gevoel bij en ga er van uit dat alles vlekkeloos verloopt. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.